(10) konstigaste raggningsrepliker jag hört

Dag 4 i utmaningen.

Okej det här blir besvärligt. Jag vet inte om jag minns så många raggningsrepilker överhuvudtaget. Och män säger så konstiga saker åt mig ibland, så jag vet inte alltid om det är raggningsförsök eller mobbningsförsök. Så har jag ju inte precis varit ”ute på marknaden” på ett rätt bra tag, så minnet sviker mig. Men här är nu ett par händelser:

– Är 20 och sitter på en bar på landsbygden med kompisgäng. En man i 40-årsåldern (lite rund, ylletröja och smutsig keps) sätter sig bredvid mig och jag blir kanske lite spänd. Han verkar förnärmad av att jag inte pratar med honom. Så frågar han ”Är du lesbisk? Jag har inget emot det alls.”

– På kompis hemmafest i 19-årsåldern. ”Du är nog ganska ful!” säger en pojke jag inte träffat förut. Senare på kvällen sitter han bredvid mig och frågar ”Kan inte du massera mina fötter?”

Annan flirt och raggning skulle jag inte definiera som konstig, och kan inte säga att jag minns enskilda repliker.

2 thoughts on “(10) konstigaste raggningsrepliker jag hört

  1. Men ofta är det mobbning och raggning på en och samma gång. Tror jag. För jag har stött på det där flera gånger, män som liksom är jättearga när de försöker prata med mig på krogen. Förhör mig om vad jag heter med en blick som bara innehåller hat. Jag brukar springa så fort jag kan åt andra hållet. Antar de är kvinnohatare som vill hitta en kvinna som hatar sig själv så mycket att hon blir attraherad av mobbningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s