Snö och statusuppdateringar

Igår snöade det på många ställen i Finland och Sverige. Det vet jag för att jag såg en massa statusuppdateringar på både fb, Twitter och Instagram. Måste själv också ut och fotografera, det var vackert (men oroade mig över sommardäcken):

Ganska snabbt kommer det också statusuppdateringar som kommenterar detta med att folk måste skriva att det snöar. Jo, det är ju lustigt att så många kan bli lite hänförda av vädret och vill dela det i sina sociala medier.

Det som ibland kan irritera mig mer (än väderuppdateringar, bebisar, hundar eller annat störande) är när man uppdaterar över hur löjliga saker andra uppdaterar om. Kan vi inte alla bara få uppdatera vad vi vill? Men okej, då får också de som irriterar sig uppdatera. Ordet är fritt. Men sånt här gör mig förvirrad, för jag tycker ju inte om att störa folk, så vad ”får” man då uppdatera? Allt kan ju störa någon? Nä, nu har jag slagit mig i sociala medier-knut. Bäst att inte tänka på sånt alls. Och att inte irritera sig över så små saker. Som snöuppdateringar t.ex. Eller andras försök att göra sig lustiga.

2 thoughts on “Snö och statusuppdateringar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s