Paus

Bloggar från mobilen. Tänkte skriva mina 10 favoritböcker men min hjärna är helt tom. Nej inte tom, full av kursförberedelser som jag gör nonstop i panik. Dessutom har jag kliande hosta. Panik och sjukdom är inte riktigt bra för kreativiteten, så känner mig samtidigt dum och misslyckad.

Så. Bloggen får vila lite nu. Jag tar upp 10-topptråden sen när jag inte är så slut i huvudet mer…

And on a different note. Är förälskad i Lisa Kleypas historiska romance. Kan ha att göra med att det funkar så avstressande, just när avstressning är vad jag behöver. Måste kvickt ladda ner del 3 i wallflower-serien – nu! Skriver mer om dessa böcker efter min bloggpaus! Och fortsätter instagramma nog (@kolofont)!

Vi ses!

4 thoughts on “Paus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s