Skrivnovember

Alla som läser här vet säkert redan om Nanowrimo. Har haft total skrivsorg hela oktober. Har bara hetsjobbat fram avhandling och kurs och en del annat. Så jag offrar bloggen denna månad och ska klämma ur mig 50000 ord på ett nytt projekt istället. Och jag är inte den enda (här, här, och här! t.ex.).

Ikväll kör jag igång. Och visst är det så att man borde få till stånd 1667 ord per dag för att hinna? Om jag uppdaterar något här på bloggen så är det word counts!

Tur att jag har en veckas semester på kommande denna månad…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s