Jag flyger iväg

Om några dagar sitter jag på ett flygplan. Har inte gjort det på 10 år… och har inte rest långt bort (utanför Europa) sedan min resa till Indien 1996. Så det är på tiden. Och det kan inte komma lägligare. Boken är färdig. Jag har hållit min sista föreläsning i min modekurs. Är lite trött.

Är på 29608 ord på mitt nanowrimo-projekt. Så när jag återvänder 26.11 får ni veta om jag lyckats skriva resten. För hand. För jag tar inte med min laptop. Tänker inte alls vara på nätet. Tänker bara bada, vara med ungarna, sola, äta och skriva och rita i mitt anteckningsblock.

Jag tar bloggpausen redan nu, för det kommer att gå kvällstid till att packa och fixa före vi åker (och skriva!)… och märker också hur jag verkligen har lust att inte vara på nätet på en stund.

Tudeluu och so long!

6 thoughts on “Jag flyger iväg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s