Detta har hänt

Det kom en kort recension i Hbl just före min resa.

Jag åkte till en annan dimension:

På Coral island i Phuket

Det klassiska fötter-i-sand-fotot med snäckor och koraller

Hann jag skriva på nanowrimo-projektet? Jag har skrivit c. 400 ord på hela veckan. Och läst kanske 10 sidor i en pocketbok. Annars har jag inte befattat mig med text alls. Knappt tagit foton. Men ska lägga upp mer bilder om jag hittar något fint i Canonen.

Så det var en lyckad semester kan man säga. Har inte varit så befriad från jobb på länge. Men man undrar om jag hinner vinna i nanowrimo. Huvudpoängen är förstås att man ska få fart på skrivandet, och det har jag ju verkligen. Så känner mig redan som om jag vunnit. Men vi ska se om jag hittar tid att skriva färdigt slutet före fredag.

Ja och medan jag var borta var jag i Boktid! Får se om jag vågar titta på det… Länk kommer!

Klockan är åtta på morgonen. Det är kolsvart ute… vi har varit uppe sedan 5-6-tiden. Så vi lever ännu i Thailändsk tid i dag tydligen… Imorgon drar dagis-skola-jobb-rutinen igång igen. Och det känns helt okej när man är så D-vitaminbehandlad som jag är nu. Dessutom vill jag gå omkring och vara brun bland vitingarna några dagar, haha! (man måste njuta lite, för jag kommer vara lika blek som de flesta andra snart igen…)

 

 

10 thoughts on “Detta har hänt

  1. Boktid ska du titta på. Inget att vara orolig för.

    Det låter som en god idé att gå omkring och vara brun bland vitingar, sånt är alltid upplyftande för humöret. Är mycket avundsjuk redan av bilderna, här i grålandet är man knappt vit längre utan just det, grå…

    • femtio nyanser av grå… var nyss ute i parken med ungarna och sonens kommentar var att det inte var roligt för det var så färglöst här (och sjukt kallt). Stackaren har blivit van vid tropiken…

  2. ja men vilken konstigt förtegen recension,. sade ju liksom ingenting om vad du skrivit. Hmmm..?
    Ibland säger en recension mer om nånting annat än om den bok recensionen ska handla om. För den här sade ju ingenting…
    Men, men lyckligtvis får den tala för sej. Boken finns ju tillgänglig och en bok i pärn är allltid uppriktig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s