Min kalenderdag och kommande tutorials

I dag publicerades en liten film med mig i Konstkalendern! Här är filmen:

Och jag intervjuades i ÅU igen. Nu får jag nog ha en liten ÅU-paus, annars tröttnar ju folk…

I videon syns förresten lite av hur jag gör när jag jobbar digitalt. Tänkte att jag skulle ta och göra en tutorial av Axeki-teckningen som jag gjorde i går… så att vänta: en steg-för-steg-guide hur man skapar en digital bild! Just nu ligger mitt skissblock på skannern och väntar på att jag ska ladda upp blyertsteckningen.

2 thoughts on “Min kalenderdag och kommande tutorials

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s