Ny look och Tumblr

Testar en ny bloggmall. Ville nämligen ha en sidfot så att inte bloggrollen och arkivet trängs längst nere. Den här mallen tillåter att man mixtrar med bakgrundsbild och färger, så nu blev mitt första försök så här… men undrar varför bakgrunden är illgrön före bilden laddats…

nylook2013

Hur som helst. Tror att jag tänker byta bakgrund lite då och då, så det passar till årstider och händelser. Och då har man ju en ursäkt att leka med färgerna igen.

Jag motiverar mitt bloggande nu med att jag a) inte kan skriva på min artikel när jag är hemma med ungarna, b) är för förkyld för att göra något addat äd kolla på dätet, c) höll på att bli galen inne i mitt eget huvud av att inte skriva något och inte ha något socialt liv. Andra tecken på att jag måste få blogga: startade en Tumblr igår i min desperation. Den ska bli en sorts bilddump, tänker inte skriva mycket där, och så får man ju cirkulera coola grejer där också, giffar och sånt. Hehe. Ni vet väl att GIFen är den stora webbgrejen 2012? Har funderat lite på att göra egna… fråga mig inte varför, eller vad de ska föreställa… Första bilden på min kolofont-tumblr är förresten min gamla babianskiss. Den är urgammal. Men har alltid gillat den efter att den dök upp i skissblocket. Jag identifierar mig med den lite stressade babianen som sitter och grubblar förstår ni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s