Jag har en webbshop!!

Jag fick ett ryck i dag och bara måste få fixa lite illustrationer. Har länge suktat efter att sälja bilder via Society6 och nu fixade jag några bilder som man kan köpa där: som kort, som dyna, som T-shirt, som laptop- och iPhone-fodral!

Och herregud så stolt jag känner mig. Tycker att det blev snyggt! Måste ju köpa något åt mig själv också, i varje fall kuddar och en tröja… Så om ni vill ha lite färg inför det nya året, kolla in min nätbutik! Det blev minst sagt färgfest där…

Ett par smakprov:

peacockprint_difference_liten

peacockprint_pinlight_liten

Och sedan ett par lite luftigare bilder. Skulle passa bra som iPhone-fodral eller hur?

rose_print_phonelitengarden_print_liten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s