Det som inte borde få ske kl. 16.35

sleepy

Vi vaknade strax efter 8 idag. Bra tänkte jag, då är det lättare att natta henne ikväll. Men inte om hon somnar halvfem på kvällen.

Jag hade insomnia förra natten och somnade c. 2.30 (tänkte på allt möjligt från författande till hur vettigt det skulle vara att sticka ett par byxor, tänkte ut en fungerande scen i en bok som jag inte ens kommit på att skriva ännu, nu minns jag förstås inte den fantastiska dialogen som utspelade sig i huvudet). Sov alltså drygt fem timmar. Nu ska jag sitta uppe sent med A igen tydligen. Crap. (Men så är det ju så sött då hon somnar på golvet. Man sitter och pynjar på datorn en stund. Sen märker man hur tyst det är.)

2 thoughts on “Det som inte borde få ske kl. 16.35

    • Men om man skulle sticka med tunt garn, silkesgarn eller ngt sånt, bambu… nåhursomhelst, sitter uppe och pappa nattar! Hurra! (jag var iofs en timme med henne tidigare, men sen ville hon ha sin pappa!! Ett mirakel!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s