Jobbhålet

image

Snart ska jag på kurs i Fantasylitteratur, hurra! Läser om klassikern ovan. Vi hade ett tjockt illustrerat exemplar av denna hemma när jag var barn (men fotot här är från en Penguin popular classics). Men är lite trött idag så när Alice slumrade kände jag mina egna ögonlock glida fast. Men till min rubrikanalogi. Att börja jobbet imorgon känns nog lite som att falla in i ett mörkt, surrealistiskt hål. Jullovet har känts underligt frustrerat, melankoliskt och uppgivet. Men det finns mycket skoj att se framemot också. Som fantasykursen! Och måste ta tid för skrivandet, tror att min melankoli beror på att jag inte skriver. Men några insikter inför redigeringen har jag haft ändå. Sådana där ljuvliga blixtar från klar himmel som kommer när man gör något helt annat. Och annat kul: märkte att Simona A. länkat hit igår! OMG fangirlhjärtat hoppade till! Vilket påminner mig: ska fixa en ny bloggkategori för romanceinläggen! Men nu tillbaka till Alice och min tröttslöa hjärna.

4 thoughts on “Jobbhålet

  1. Håller med Jenny, Under täcket är fantasy (för barn). Det finns en hel doktorsavhandling skrivet om det. Kanske fler. Men en vet jag. Nej. Två. Fast den andra innehåller annat också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s