Mer kursläsning…

image

Eeh, lärarn? Är det ok att läsa denna i svensk översättning? I övrigt. Svettas artikeltext på dagarna. Dels i panik. Men så ibland (en gång kring kl 14) tänker jag försiktigt: kanske det blir hyfsat ändå. Kanske. Men oftast utstöter jag ett guääääh.

6 thoughts on “Mer kursläsning…

    • Supersnabbt svar!! Har börjat på den för länge sen, men av ngn anledning kom jag inte till slutet. Fattar inte, den börjar ju bra! Kanske jag har mognat som läsare…

    • Förutom att den senaste av dina böcker är med så var det bl.a. lite Gaiman (som du säkert läst), och LeGuins Earthsea… och Lauren Beukes Zoo City (har jag faktiskt hört om förra året), Nene Ormes Udda verklighet (köpt den på hösten inte hunnit läsa än), Nancy A. Collins Sunglasses after Dark, Patricia Briggs Moon Called, Gail Carriger Soulless (har beställt nyss, verkade intressant!), Richelle Mead Vampire Academy… det var mer också, men troligen sådant du läst… och så var det lite barnböcker också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s