Jag har TNT i sadeln

Om någon vill påstå att skrivande och tänkande inte är ett kroppsligt arbete, ber jag dem klämma ur sig 18 sidor forskningsartikel på 2,5 arbetsveckor. Nu är jag klar (med första versionen som ska få kommentarer ännu…). Och jag har huvudvärk. Det beror på att jag suttit spänd framför datorn och stirrat och TÄNKT. Och redigerat och omformulerat och våndats.

Men nu har jag skickat in den. Och tänker strunta i om den är bra eller inte (den är väldigt… rå). Kommentarer kommer det ändå. Hoppas den går att rädda sen.

Igår var min tröst denna video:

Jag känner mig som Aragorn just nu. Jag har inga byxor och har just fäktat ner orker med snoppen. Jag luktar lik och potatis. Osv. Till och med hans blick liknar min just nu (fast kanske främst hästens min).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s