Frusen men effektiv lördag

frozengarden frostbranches frozenjar2

I dag har stora W haft skoldag (!!!) och öppet hus för föräldrar. Pappan fick ta den biten för vi tänkte att A kanske inte orkar hänga i en skola i 4 timmar. Så vi har haft mamma/dotter-förmiddag. Solen lyste in i huset och jag insåg hur skitigt det är, så har varit hypereffektiv och städat medan A har sett på Tom och Jerry och ritat ett kort till ett kalas hon ska på i dag. Medan hon är där så tar jag sedan sonen på mamma/son-köpcentrumtur, för det är det enda vi hinner göra under tiden. Dessutom försöker jag läsa Över näktergalens golv varje ledig sekund. Och skriva en recension, och skriva en fantasykursrapport (har redan skrivit utkast för hand i anteckningshäftet). Och springa ut för att fotografera frost i solljus… Utanför håller nya grannar på att flytta in. De ser ut att vara i 20-årsåldern.

Ja. En liten rapport från en januarilördag. Steg ju upp kl 7.30 pga skoldag, men just nu känns det ju skönt då jag fått så mycket uträttat… även om jag var lite sur över den förlorade sovmorgonen först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s