Tidsbrist

Hinner inte blogga (själv) så mycket nu. Har för mycket jobb, och minstingen har varit sjuk på ett mystiskt vis (trött och hängig, ingen aptit, men ingen feber eller flunssa… något som var på väg kanske men som inte tagit fart? De har haft kräksjukan på dagis så jag var lite rädd för det… Men hon är bättre i dag, men ännu hemma). Märker också att jag inte egentligen hinner läsa bloggar heller. Men snart ska jag lägga upp en nytt gästbloggsinlägg från Annika i Nederländerna! Så det är på kommande i varje fall. Bara jag hinner jobba mig igenom en konferensansökan, rapporter som ska skickas med e-post, en stipendieansökan och lite annat smått och gott (medan jag har dåligt samvete över att A ligger i soffan framför Barnkanalen).

2 thoughts on “Tidsbrist

  1. Andreas var likadan hela helgen, kräktes sedan en gång, sov 12 timmar och sen var det bra med det. Han var hemma igår för säkerhets skull. Verkade vara ganska tomt på dagis.

    • Hon har som tur inte kräkts alls, eller annat…. verkar som om kroppen ändå jobbat med något… hoppas det var noroviruset då och att hon kommit över det värsta! Hon sov mellan 18.30 och 7 förra natten, 12,5 timmar :) Nu är hon nog piggare, springer omkring med käpphästen. Det blir dagis imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s