Läsande skrivande

Liten rapport:

Fick Karin Tidbecks Jagannath på posten i dag. Den verkar extremt lovande och intressant, i alla fall titelnovellen som jag var så nyfiken på att jag hoppade dit först. Sen löste jag helt plötsligt två skrivknutar: slutet på tävlingsnovellen kom till mig + jag visste hur jag skulle lösa en sak i nya fantasyromanprojektets världsbygge. Så tack för den inspirationen.

På dagen har jag skrivit om politiska begrepp, t.ex. rättvisa, frihet och jämlikhet. Väldigt intressant att läsa om olika definitioner, men otroligt tungt att sammanfatta sådana enorma begrepp på bara några sidor. Men har iaf skrivit hela dagen! Min belöning för att hålla mig helt borta från nätet var att jag fick spela lite Limbo som lunchpaus.

Och apropå att inte vara på nätet. Måste disciplinera mig, för blev så medryckt i kvinno/näthattwitterstormen att det var svårt att fokusera på annat (men faktiskt så tycker jag att det var bra att det blev en stor diskussion, det var mer upplyftande än deprimerande egentligen, för jag såg mest vettiga kommentarer). Så från och med nu har jag totalt nätförbud på arbetstiden. Läser e-post 2-3 gånger, men that’s it. Så ser ni mig på fb eller Twitter mellan kl 8 och typ 15.30 på dagen så ryt åt mig att skärpa mig.

Men på kvällen får jag vara på nätet. Om jag orkar. Eller lyckas slita mig från de böcker jag läser nu. Började också på Simona Ahrnstedts Betvingade, och oj så man rycks med i den. Fattar inte hur det kommer sig att jag inte läser den just nu… otroligt spännande och medryckande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s