Hänt i helgen och blablabla

Hade en ljuvlig helg, med en god vän på besök och snack och simning och trevligt! Ah. Så synd att man träffas så sällan när man bor i olika länder. Ungarna älskar när vi har gäster, och nu saknar vi dig E!

Till något helt annat. Har insett att mitt knä håller på att få någon sorts slitningsskada. Det började troligen redan förra våren när jag försökte börja jogga igen. Måste sluta för knäet kändes stelt efter att jag sprungit. Nu sticker det till i det om jag gör ryckiga rörelser eller går långt. Buhuu. Så har en bra orsak att simma istället. Älskar att simma, men det är så tidskrävande att ta sig till en hall och byta om och allt det där. Men, måste träna något, och det måste vara något som inte belastar knäet.

Och en roligare grej. Har anmält mig på en superspännande veckoslutsskrivkurs! Mer om det när det närmar sig… det är först på sommaren. Har redan dagdrömmar om hur awesome det kommer att bli. Verkar som om kortskrivkurser på sommaren blir en tradition. Förra året var det fantasy. Det här året blir det en lite annan genre…

Och på jobbet (hemma) i dag: slipade på ett teori och metod-stycke om begreppen rättvisa, jämlikhet och demokrati; skrev syfte och synopsis för ett kapitel som jag inte skrivit något alls på ännu. Och läste i The Economy of Prestige. Prizes, Awards, and the Circulation of Cultural Value av James F. English. Extremt intressant bok för mig. Handlar om författarpriser, men mekanismerna och betydelserna liknar dem i konststipendiesystemet. Dessutom är det ju lite intressant att fundera på med tanke på att jag också har en fot inne i författarfältet…

6 thoughts on “Hänt i helgen och blablabla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s