Rapport från skrivhålan

Det ser ännu mer hoppfullt ut. Läst kommentarerna på nytt, markerat viktiga saker med rött, gjort lista över vad som ska ändras. Printat texten. Nu ska det strykas ut slagg. Och läggas in bättre analys och diskussion. Och notapparaten måste fixas (jag är urdålig på just den biten, pga jag = slarver).

Men jag är inte glad över den här snön som yrar utanför fönstret… fast det finns fördelar med den också: jag får motionspoäng för att skotta bort den (jobbet har en motionskampanj och man kan tydligen vinna något. Lyckas jag bli ”motionsdoktor” den här våren så anser jag att mitt jobb här är gjort!).

Nu tillbaka till texten, som kanske inte är så hopplös som jag tänkte på veckoslutet. Ah dessa kreativa våndor… så patetiskt. Det är ändå bara text trots allt. ”Bara”. Hmm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s