Min första lista!

Bildbindaren finns med i en 10-i-topp-lista för recenserade böcker i februari på Dagens bok! Och kolla in sällskapet *the mind boggles*

Ååh, vad jag får lust att skriva mer på Bildbindarens värld nu (jag har faktiskt ett litet inofficiellt namn på den som triologi… ska jag avslöja det?)! Ska rikta den energin till horrorartikeln. För när den är klar får jag fortsätta på avhandling. Och när den är klar får jag skriva mer fantastik… hrm. Kanske man kan klämma in någon novell till på kvällen ändå…

Det är lustigt, den här ljuvligt sjuka sång-mashupen (som en vän länkade till på fb nu på morgonen) beskriver egentligen rätt bra hur min hjärna känns just nu:

2 thoughts on “Min första lista!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s