Vill ha ledigt

Är rätt trött i dag, för kom hem först kvart över 12 igår efter att ha varit på teaterpremiär i Ekenäs. Jag njöt mycket av pjäsen och min recension av den kommer i tidningen (ÅU) imorgon. Det var också skoj att gå och se den tillsammans med en gammal kompis! Så tack för sällskapet K!

Men pga för lite sömn och för mycket jobb så är jag rätt hängig i dag. Läser på föreläsningsanteckningar till min kurs som jag drar igång på måndag. Men egentligen skulle jag vilja redigera artikeln som ska in om en dryg vecka. Det låter som om jag har mycket tid, men nästa vecka har jag bara en dag som jag kan lägga helt på artikeln, resten av tiden stjäls av seminarium + undervisning. Och det stressar mig. Fattar inte varför det ska komma dessa veckor då allt plötsligt ska göras samtidigt. Usch.

Men för att pigga upp mig själv (och eventuella bloggläsare), här kommer lite 1780-talsfeeling (för min konsthistoriaundervisning på måndag börjar från tiden kring franska revolutionen):

Nu är arbetsdagen snart slut!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s