Hurra!

I morse vaknade jag så totalt på fel sida. Noll lust att jobba. När jag höll på och packade iväg ungarna ringde D från jobbet och sa att det stod i tidningen att jag fått ett författarstipendium! Jag hade missat det trots att det stått i morgontidningen! Humöret bytte plats från lågt till högt på en sekund. Löste till och med dotterns gråtattack rätt bra (hon vill aldrig sätta kläder på sig på morgonen) tack vare glädjesprutan.

Har haft dåligt självförtroende ett par veckor gällande jobb, känt mig hopplös och deppig och olustig. Nervös. Men denna fina bekräftelse vände upp och ner på det! Tack Åbo kulturnämnd! Mitt första författarstipendium.

image

8 thoughts on “Hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s