Snart är superstressveckan slut

Och egentligen har jag inte varit så hemskt stressad, för att vara ärlig. Bara rätt nervös över seminariet jag skulle på i dag och trött på att redigera horrorartikeln. Men vet ni… den börjar arta sig. Blir tvungen att skriva ännu lite på söndag (vägrar jobba imorgon, lite paus måste man få), för den ska skickas in på måndag. Det handlar om att få till slutet, att slipa bort klumpiga formuleringar och dubbeltrippelkolla notapparat och referenser. Men den har blivit mycket bättre. Hoppas bara att den motsvarar vad redaktörerna ville ha, för var tvungen att göra rätt stora ändringar. Men jag tror och hoppas på att ändringarna var förbättringar.

Och hur gick det med seminariet där ett av mina avhandlingskapitel skulle manglas?

Jag var så otroligt nervös hela veckan. Men i morse åkte jag tåg med ett stoiskt lugn medan järnvägsspåren ledde mig mot giljotinen…

Men det gick bra! Alla kommentarer var mycket konstruktiva och faktiskt levererade på ett positivt och trevligt sätt. Och jag uppmuntrades av att de tyckte att det var på väg åt ett bra håll och att jag nog skulle bli färdig i år! Och det tror jag faktiskt själv också. Det känns otroligt skönt att kunna tro det.

Nu måste jag underhålla ungarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s