Bubbelskalle

Har den där känslan i dag: sprickfärdig av lust att GÖRA något… skapa något… men vet inte riktigt vad. Idéer flyter upp genom kroppen som såpbubblor. Försöker man ta tag i en så spricker den lätt. Men om man är riktigt fokuserad, kanske man kan fånga en.

Så sitter och rotar igenom halvfärdiga bilder på datorn. Vilken bubbla ska man ta tag i? Eller ska man hitta på något helt nytt? Blir nästan andfådd. Hittade det här ögat (som är en blyertsskiss som jag sedan färgat med ett screen-lager på photoshop)… vad ska man göra med det till exempel?

intheeye2

Hittade också en massa annat… vi ska se vad jag väljer att fortsätta på…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s