Maija målar!

Jag tycker ni ska kolla in Maija Hurmes och Laura Mendelins fina illustrationsvideo!

Maija Hurme from Maija Hurme on Vimeo.

Det här påminde mig om att jag faktiskt ska gå på en kort kurs i audiovisuellt berättande som handleds av Hanna Mehtonen-Rinne i april! Har haft lite panik över det, eftersom jag inte har någon aning om vad jag vill berätta audiovisuellt… men så kom jag på att jag ju skulle kunna använda illustration… och en gammal skrividé jag haft kanske skulle passa in här… Vi ska se vad det blir sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s