Vet inte vad som hände här men…

Den här damen har kommit till helt ”spontant”. Först var hon en doodle i skissblocket (jag ritar ju alltid kvinnofigurer överallt, i alla papper, i kalendern på möten, i bokmarginaler när tankarna stannar upp, på sudokukorsord osv.). Och tänkte att jag kunde göra något med dem. Så här är en sådan dam. Och ville sen ha lite ”renässanskänsla” över henne, men färgskalan blev ju helt överraskande. Jag är inte ens särskilt förtjust i kombinationen blått/gult/orange. Klämde in lite japanska mönster och vetefan. Och nu känns den på något vis pinsam, lite för blottande av… något, jag vet inte vad (hon kom liksom ur mig, och fattar inte varför). Men ville nu ändå lägga ut den här. Den har inget syfte. Är bara någon slags spontan övning. Tror att om jag gör serier ska tekniken vara denna. Men kanske inte färgskalorna. Men vill ha kvar blyertsstrecken, och vill att bilder inte ska vara för prydliga, utan lite råa och operfekta…

mindreguldblad_rödare

8 thoughts on “Vet inte vad som hände här men…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s