Snart…

snart är horrorartikeln klar (den får nu fortsättningsvis gå under det namnet bara för att det ska finnas lite kontinuitet här). Satt nyss och filade en timme på den. Trodde det skulle behövas mer, men den verkar bli färdig snart… måste slipa på sista stycket ännu. Slutsatsen. Det verkar fattas något där. Och behöver lägga till en litteraturreferens till, men boken är förstås på jobbet, så det måste bli imorgon. Och borde printa och läsa med röd penna ännu en gång till… Men sen. Inte mycket kvar.

Sen får jag äntligen skriva avhandling igen! Det är kanske bra att tvingas göra annat emellanåt så man börjar längta tillbaka till avhandlingen.

Men det känns skönt att artikeln närmar sig slutet. Kanske får jag redigera den ännu lite sen, beror på vad redaktörerna säger om mina omskrivningar. Men just nu kan jag unna mig lite lättnad. Fy sjutton. En av de svåraste texter jag någonsin försökt mig på…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s