Så svårt att trycka på Send

Satt och tvekade länge. Öppnade alla filer på nytt och på nytt. Kom på att bilderna säkert ska vara någon viss storlek och ändrade dem. Kom på att det fanns en dålig mening i sista stycket och ändrade den. Och till slut skickade jag e-posten medan riset kokade över på plattan. Ungarna är hemma för storebror är krasslig. Fixa mat åt dem. Ha lite panik. Ändå trycka på Send. Är jag färdig nu? Kan jag slappna av? Nej kan inte slappna av helt för det kan ju hända att artikeln inte blev bättre. Men något bättre blev den nog. Men var det tillräckligt? Får jag skämmas för den? Nej fan nu orkar jag inte tänka mer. Wohoo artiklen är inlämnad! Jag tar ut glädjen i förskott! Huh. Nu ska jag leka med ungarna för kan inte något annat. Fotnoterna hoppar omkring framför ögonen, bokstäverna tappar betydelse, jag vet inte vad som är rätt eller fel mer. Bäst att bara släppa taget.

Send.

2 thoughts on “Så svårt att trycka på Send

    • Ja! Det är sant! Och tack! Måste försöka glömma bort att vara nervös över responsen bara… har ju ännu en möjlighet att stryka saker i korrläsningen osv… Men för ögonblicket får jag faktiskt pusta ut! Har verkligen fått jobba hårt de två senaste veckorna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s