Sortera ord

Nu har jag en sådan där tom dag att lägga på bara avhandlingen (eller egentligen inte, skjuter upp de där smågrejerna till nästa vecka bara, stipendieansökning, kursplanering, föreläsningsanteckningar osv. och ungarna är hemma fortfarande, men deras mommo är här och hjälper till). Försöker hitta en bra struktur för teori och metod-stycket i inledningen, men det är sjukt svårt. Det är så enormt mycket som ska klämmas in där, alla definitioner och alla motiveringar om varför man använder eller inte använder någon teori (och jösses vad det finns teorier i människovetenskaperna). Kapitlet har varit svullet länge och försöker nu skala bort och skapa en snygg linje. Men när alla kategorier flyter ihop i varandra. Oerhört svårt att hitta rätt väg. Så ska möblera om för n:te gången och se om det skulle funka bättre att börja med det jag hade tänkt sluta med. Och så där håller man på. Samtidigt finns en massa böcker som väntar på att läsas. Och ny text som väntar på att skrivas.

Men ikväll ska jag på Cirque du Soleils show Allegria! Har ingen aning hur det kommer att vara… men bra med lite underhållning här emellan tankearbetet. Kanske något faller på plats i det undermedvetna när man beundrar viga kroppar och en annan typs kreativitet.

Uppdatering: men jovisst jovisst… det ser bättre ut nu i teori-stycket… hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s