En ny bordsduk

image

image

image

image

image

Dagens instagrammande cirkulerar kring den turkosa duken (eller är den akvamarin?) som sonen valde ut när vi var på shoppingtur. Dottern var på kalas under tiden. Vi hyrde också film. Och… Jag köpte Just dance 2 och 3. Krhm. Det fick vara min belöning till mig själv för att jag höll artikeldeadline i måndags. Men snart ska ungarna nattas och mami ska se på Wuthering heights! Ah. Misstänker att är precis min typs film (och särskilt lämpligt när man är gräsänka över ett veckoslut).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s