Dagens skiss

Tänker utmana mig själv lite och börja göra åtminstone en snabb skiss per dag. Oftast blir det nog människor. Jag har alltid tyckt bäst om att teckna människor. Kanske det blir något djur eller en växt någon gång också. Min belöning är att jag ”får” instagramma dem, och bloggar sammanställningar. Så här är lördagens och söndagens skisser. Mer hinner jag nog inte då jag är ensam med ungarna. Men måste börja vara lite mer disciplinerad med att upprätthålla tecknandet. Dessutom så ser jag brister bättre om jag fotar och publicerar, då ser man på dem med ett mer kritiskt öga. Dessa två har mycket brister, men meningen med dem är främst att träna seendet och handen. Och slappna av. Kanske var hundrade blir något mer speciellt, haha.

IMG_20130323_105732 IMG_20130324_111556

Jag märker så tydligt vad som är mina styrkor och svagheter på dessa. Styrkor: snabb, risktagande (självsäker); svagheter: slarvig, otålig. Det speglar hurdan jag är också när jag skriver… Vi ska se om jag orkar göra några långsammare skisser någon gång också (de här tog 2-3 minuter att rita).

2 thoughts on “Dagens skiss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s