Hurra 2!

Vilka veckor det varit. Förra veckan fick jag ett stipendium som jag sökt för att skriva andra boken, och nu på veckoslutet fick jag veta att jag fått förlagets debutantpris! Och grattis till Ann-Christine Snickars och Sara Razai också (se länken)!

Jag blev rätt förvånad över detta för visste inte om (eller kom inte ihåg) att det delades ut ett sådant pris (eller är det stipendium), och i mitt huvud känns debuten och Bildbindaren så långt borta… så det var inget jag satt och väntade på. Och när det kommer något oväntat positivt så känns det ju så härligt. Man har inte gått omkring i veckor och väntat och oroat sig, utan det är bara som att få en stor fluffig bonusbakelse.

Nu ska jag försöka komma ihåg att njuta av dessa trevliga sidor i skrivarlivet! Jippii! Och stort tack!!

6 thoughts on “Hurra 2!

  1. TACK Malin! Precis så är det ju! Jag vet ju att jag kommer att fortsätta skriva, men det är väldigt skönt att ha en känsla av att andra också hoppas på det :)

    • Tack tack!! Jag funderar just på vad jag borde hitta på… det enda som jag har planerat för dagen är att köpa memma… men kanske man kan kombinera det med skumppa! hmm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s