Dålig sömn och noroskräck

Vaknade av att dottern gjorde konstiga ljud klockan 0.01. Hon hade spytt ner hela sin säng och sig själv. Jag duschade henne och D fick byta lakanen och sätta diverse mjukisdjur i tvättmaskinen. Sen åt jag vitpeppar som enligt dagispersonalen ska stoppa eventuell magsjuka (vet inte om jag tror på det, men it’s worth a try). Så nu är jag hemma med en pigg unge och själv är jag rätt trött av att ha sovit bredvid henne och haft skräck för mer spyor, eller virus i hennes hår som jag inte lyckades schamponera ordentligt.

image

image

Men nu har vi det rätt mysigt. Kanske man skulle få lite städat här också (försöker förtränga min skräck att bli smittad…).

2 thoughts on “Dålig sömn och noroskräck

  1. Vet inte med vitpeppar. Har testat en citron, honung, ingefära-blandning som är rena dunderkuren. Ja, och den som egentligen är allra bäst, whisky. Fast det kan ju inte provas hur som helst. Tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s