Spännande grejer

Har så mycket kul att se fram emot de närmaste månaderna! Det är en hel del saker jag nästlat in mig i som är både roliga, spännande och skitskrämmande samtidigt. Men tänker som så: jag måste prova på. Jag måste utmana mig själv, inte bli bekväm. Ändå kastar jag inte in mig i saker helt medvetet, jag följer någon slags intuition som säger mig att det finns saker jag behöver göra. Det kan visa sig att de är helt dumma, onödiga saker, men på något vis tror jag inte det ändå. Att vissa helt huvudlösa idéer visar sig leda vidare till spännande saker. Ja, ni får se på bloggen när jag kastar mig ut för stupen. Nästa sjukt roliga spännande grej: ska hänga med på lite dansworkshops och teckna dansare. Det kan bli början på ett helt nytt litet projekt som jag tänker starta nu på våren. Vi ska se vad det leder till.

Det här är inte mina skisser utan Auguste Rodins, som jag råkade hitta när jag letade fram skulpturen Kyssen av honom att teckna av (dessa är från en gammal Time-Life bokserie jag tagit från föräldrarnas bokhylla, de har massor av konstböcker… ni förstår varför jag blivit sån här). Otroligt inspirerande dessa teckningar:

IMG_20130326_192500 IMG_20130326_192819 IMG_20130326_192857

Så det här tänkte jag också göra. Fånga rörelser med pennan. Vet inte ännu vad det ska leda till riktigt, men vet bara att jag vill göra det. Har också en ”affär med dansen” (se första bilden).

2 thoughts on “Spännande grejer

  1. Det finns en finsk doktorsavhandling som handlar om dans och rörelse i muminvärlden ifall du behöver mer inspiration för sånt och då av Tove J. Avhandlingen är skriven av Sirke Happonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s