Äventyrligt…

I dag ska jag alltså åka tåg till Tammerfors och teckna medan gruppen butoh.name gör en dansperformance utomhus vid sjöstranden. Bara att vädret ser ut så här:

IMG_20130407_102307

Men jag ger inte upp! Jag ska fanimej dit. Så får packa plastpåse åt skisspappret, paraply, vinterkläder åt mig själv… och tror att jag tar med vår vattenfasta videokamera också. För det kan ju bli rätt snyggt om de dansar utomhus, och snön också vräker ner i Tammerfors… Snöflingorna är stora som babyhänder nu…

Det hela känns smått tokigt! Men vad gör man inte för… ja vad? Konsten?

Imorgon får jag vila på jobbet då… har ju varit på två dagars kurs i audiovisuellt berättande här igår och förrgår… Hade inte planerat att använda det jag gör i Tammerfors i dag till den kursen, men kanske jag ändrar på mina planer lite? Vi får se. Tecknande ska ju filmen jag gör på kursen också handla om.

Vi får se vad som händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s