Duglig

Ja i dag har jag stretat vidare. Suttit på möte (och än en gång har vi konstaterat att ingen vet något om vad som ska hända på ÅA). Försökt lappa byråkratiska fadäser. Planerat lite konferenspresentation. Flyttat runt textsjok i inledningen till avhandlingen. Skrivit en ny avhandlingstidtabell för det här året eftersom den förra var för optimistisk (och det stressade mig).

fruwiik

Hehe. Det här var ett citat från Schildts & Söderströms höstkatalog 2013 och presentationstexten för Kjell Westös nya bok. Där figurerar tydligen min namne (men hon heter inte Jenny, skulle så ha varit fallet hade det ju blivit väldigt uncanny). Det fanns annars massor av spännande nya böcker i katalogen! Det var också en rätt skön och avslappnad känsla att titta i den och veta att man själv inte är i den… förutom min namne då.

En rolig grej: har bokat båtresa till skrivgrej nummer två i juni. Ska nämligen delta i Biskops-Arnös debutantseminarium! Först var jag panikslagen över det (jag vet inte vad som flög i mig då jag ansökte om det, något slags tillfälligt vansinne), särskilt då jag insåg att jag kommer att vara den enda SF/barn- och ungdomsförfattaren där. Men sen tänkte jag på hur otroligt spännande och kul och säkerligen givande det också kommer att bli… ska suga åt mig kunskap som en svamp. Och förhoppningsvis blir det intressanta samtal och nya bekantskaper.

Så även om screenshoten från katalogen beskriver hur jag känner mig för det mesta och inför det mesta jag ska göra det här året, så har jag också bestämt mig för att skita i att jag känner mig oduglig. För vem gör inte det? Sen kan man känna sig duglig ibland också. Men också det kanske man får lov att skita i så att man inte blir helt odräglig.

6 thoughts on “Duglig

  1. Jag förstod aldrig att jag kunde åka på debutantseminariet när det begav sig… Eller blev jag aldrig anmäld av förlaget? Vet inte. Hursomhelst: det harmar.

    • Jo det kommer att bli intensivt och sjukt roligt! Förväntar mig att när jag har semester i juli så kommer det bubbla allt möjligt nytt och inspirerande i kroppen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s