Skakad

Såg färdigt GoT 2 igår. Hade de två sista avsnitten kvar och efter den rafflande del 19 måste jag få se finalen också.

Jag är skakad I tell you. Hade rysningar i en massa scener. Den här säsongen är bättre än första. Det som slår mig är också att det faktiskt inte dödades så värst många huvudfigurer egentligen (men döden lurar överallt), men man förväntade sig att vem som helst kunde dö pga Ned Stark. De svagaste delarna var tyvärr de med Daenerys tyckte jag (jag har också problem med att jag föreställt mig henne på ett helt annat sätt när jag läst). Det är lite samma i boken… man tappar intresset för henne efter att hon fått drakarna, för hon kan ändå inte göra så mycket förrän de vuxit upp. Och eftersom jag inte läst Dance of Dragons (inte orkat) så vet jag inte vad som händer henne i storyn längre fram heller. Hon är en del av problemet Martin har att komma till ett slut. Det byggs upp att hon ska möta resten av trådarna vid något skede, men det känns mycket avlägset när det ska ske…

Väntar nu på att kunna köpa mig säsong 3, eller hur många avsnitt har jag missat på YLE? Ids man försöka hoppa på? Jag är ju också helt slut av att ha suttit uppe varje kväll i 6 dagar för att se på TV… säger något om problemen jag har med att se på TV (”vuxenTV”). Man kan inte se på GoT med ungar vakna…

4 thoughts on “Skakad

  1. Fast jag problem med Rob. Och hans tsäärlek. För den är ingenting utan stampar på stället och fick mej att somna. Han och drakdamen. Annars tycker jag också att det var kul med säsong två.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s