En idébank

Alltså jag älskar vad min Tumblr har blivit. Utan någon plan egentligen. Jag lägger upp lite egna bilder ibland för att då får man nya följare, reblogs och likes. Men sen samlar jag också snygga/intressanta/fantasieggande bilder som andra rebloggat. Det hela har lett till att sidan är som en visuell representation av vad jag tycker är snyggt… underligt att se det samlat på en plats, men otroligt bra och liksom lugnande för hjärnan… Och bra att ha som inspirationskälla när jag ska göra egna bilder/texter. Det cirkulerar så mycket intressant i Tumblrvärlden, bara man hittar rätt bloggar att följa. Skulle vilja hitta mer tecknare och konstnärer. Nu är jag hemskt mycket inne på snygga naturfoton.

tumblrskärmdumpkolofont

Älskar också det instagram kan ge (heter @kolofont2 där! Följ mig och vill ha mer folk att följa!). Hade nyligen en liten interaktion där med en person som jag bara känner via nätet (det var ju den här bokbloggaren), och kommentaren jag fick gav mig en superbra idé till en text. Till en roman eller novell, eller något som kan integreras i redan existerande projekt. Kanske till uppföljaren till Bildbindaren… faktiskt… där hör den kanske hemma. Vilket får mig att tänka i lite nya banor med den…

Sånt är så ljuvligt. Slumpartade krockar och uttalanden som leder vidare till nya tankespår. Häftigt är det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s