Fredagskänsla

Inser att jag i princip jobbat 14 dagar i streck. Visserligen har jag kunnat ta det lite lugnare i dag, för har jobbat hemma. Men ändå. Så det är en riktig tgif-känsla jag har i dag. Hur stor tgif-känslan är, är beroende av hur roligt man haft med jobbet. Kan säga att en hel del jobb jag gjort denna vecka har varit tämligen oinspirerat och träigt, och trots att många saker är roliga har det varit för splittrat, och vissa saker har jag bara gjort pga plikt. Och har inte egentligen haft lust att göra annat än skriva på min bok. Och jag har inte kunnat göra det (frånsett ett par ynkliga timmar kanske).

Tänker att jag bara måste stå ut ett tag till. Tänker att jag måste försöka se vissa saker som roliga, för att de kan vara det. Men när kroppen skriker efter att få skriva. Så man känner sig sliten. Och man känner sig oduktig, skurkaktig, ofokuserad. Men samtidigt rätt bra faktiskt. Jag vet ju i varje fall vad jag vill.

Som med det mesta så är det en fas och varar inte för evigt.

I dag är det i varje fall fredag. Ska strax plocka upp barn och man, och sen simma av mig allt skräp jag samlat i hjärnan denna vecka. Och sen kanske hyra film… och dricka en torr äppelcider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s