Tack Astrid

Det verkar som om vi hittat nyckeln till att A kan somna själv. Astrid Lindgren som läser sagor. Bland annat Allra käraste syster. A har gått omkring i några dagar och frågat om man kan heta Elva-Li (hon har inte uppfattat y-ljudet i början av namnet tydligen). Och så såg hon lite salig ut när hon upprepade namnet. Och rosenbusken som heter Salikon…

Och hon har somnat ensam! Utan att jag behöver sitta bredvid henne i 1 timme. Det känns som om eoner av tid nu frigjorts! Hej TV! Hej läsa böcker på kvällen. Men skriva orkar jag inte just idag. Men kanske imorgon! Om man vågar hoppas att det håller i sig… Kanske läge att köpa alla Lindgrenska böcket på cd nu…

Uppdatering: barnet kom smygande ur sitt rum och somnade i min famn i soffan. Men hon ville verkligen somna själv… Så jag ger inte upp hoppet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s