Lilla jag

Har just sökt fram gamla liverollspelsbilder som jag har från åren 1996-1997, för att skicka till några som samlar fotografier och annat material från de spel som jag bland annat var med i. Jag kan inte lägga ut dem här, för har inte bett om tillåtelse av dem som finns med på bilderna, men jag hittade också en del andra gamla bilder som jag passade på att scanna in. Till exempel ett av de få fotografier jag har av mig som tonåring (som inte är skolfoto). Tror att jag är 13 på den här bilden (alltså är den från 1991):

jenny13-14

Jag undvek kameror som pesten då. Jag var väl livrädd för att se hur jag såg ut på bild, för var övertygad om att jag hade blivit ett fult monster. Något monster ser jag ju inte på bilden nu. Jag ser bara någon sur och vilsen. Det var man ju hela högstadiet. Särskilt om ens farsa ville ta en bild när man cirka nyss vaknat.

maskerad

Jag var mycket gladare vid 10-11. Tyckte att jag var bäst och coolast i världen. Här från mitt kalas när jag fyllde 11 (har beskurit bort kompisarna från bordet, igen: lägger inte ut bilder på folk som inte vet om det). Kreppat hår! Heh. Men jag gillade mig själv då. Inte så mycket ett par år senare. Intressant att det syns så tydligt på fotografierna…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s