Bok- och fotopromenad

Gick på promenad. Lyssnade färdigt The Night Circus. Måste tyvärr säga att jag hade svårt för den. Kort sagt: för mycket beskrivningsfrosseri, för lite drama och relation (och fattar inte egentligen hur det inte lyckas, för relationer är ju centralt i handlingen). För lite konflikt och orättvisa. Jag brydde mig inte… Jag ville verkligen gilla, men om jag känner mig uttråkad av en text så gör jag.

Sen började jag på Ender’s Shadow. Hörde första stycket där Bean får sitt namn, och var helt fast direkt. Den där svindlande känslan av att läsa något otroligt välskrivet. Så om man jämför de två texterna borde man få fram vad det är som skapar lässug hos mig. Jag får återkomma till det (skriver på mobilen och A vill ha ett päron och hon tjuter)…

Bildskörden:

image

image

image

image

image

3 thoughts on “Bok- och fotopromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s