Hjärnbråte

För mycket trassel i huvudet just nu. Svårt att byta läge. Svårt att hoppa från undervisningsläge till fixa-små-administrativa-saker-läge till skriva-kloka-saker-i-avhandlingen-läge. Känner mig högst oklok. Kommer inte ihåg vad jag ska göra i den långa texten, och det tar emot att börja med den klockan 14 på eftermiddagen. Tycker om att börja med längre texter direkt på morgonen.

Försöker hitta till fokusen genom att planera och skriva in deadlines så att jag vet vad jag ska gripa tag i först. Men hjärnan vill inte göra det den borde göra just nu. Den vill göra något förbjudet. Och när den tänker på det förbjudna får den också ångest, för den förbjudna texten känns som en hög med varm, ångande skit för tillfället.

Bushjärna!

Och mitt i allt kollar man lite e-post, lite fb, lite bloggar. Nej, det går inte heller. Jag får vara off-line ett tag nu igen för att hitta lugnet och tiden. Bloggar om jag har något som jag absolut måste få säga. Som att min Lisa Kleypas-besatthet fortsätter (och är förvånad över att jag gillar en samtida romance! Gillar är en understatement, myyyysälskar, läser och skrattar för mig själv i köket klockan 23 för att inte störa dem som sover-älskar). Så nu har jag sagt det, och kan gå vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s