Söndagsgul och filmkul

Söndagens färg är gul, och det får illustreras med denna fina blomma som jag fick av min mamma för en stund sedan.

image

Och just nu laddar jag upp min lilla film som jag gjorde på kursen. Lägger den på Vimeo. Delar den så snabbt det går! Är rätt stolt över den även om man kunde ha filat på den ännu. Men som ett första försök och som inlärningsarbete så får den duga! Tänker göra en uppsnyggad version på engelska istället när tid finns.

image

Annars det här med att göra film. Så otroligt kul! Mer ska det nog bli på sommaren… Har en massa idéer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s