Är det normalt?

Att vara 35 år och ha en CV som är 6 sidor lång skriven tätt med fontstorlek 10, och där jag dessutom lämnat bort alla mina ungdoms- studietidsjobb som inte är relaterade till konst/skrivande?

Så klart tar alla konferenser och publikationer och enskilda kurser som jag undervisar och illustrationsbeställare och sådant lite mer plats än vanliga arbetsplatser… men ändå… en knapp sida är bara stipendier…

Måste säkert snart börja rensa och sammanfatta mer…

Men jag var glad i dag då jag kunde lägga till en punkt som har med utställningsverksamhet att göra, eftersom mina bilder visades upp i Åbos babyvecka förra veckan. Ammande mammor och bebisar lär ha suttit och tittat på bildspelet som jag snickrade ihop av gamla illustrationer för några veckor sedan. Det är i princip min första utställning! Passar utmärkt med bildspel för en som allt mer sällan producerar bilder som kan hängas på väggar (mitt konstnärsskap existerar i den digitala världen, ja och till en viss del i böcker)…

Jag och en kompis har förresten bestämt att vi ska ha konstutställning tillsammans år 2020. Jag tar det på blodigt allvar. År 2020 ska jag ställa ut stora målningar. Vet också vad de ska innehålla. Måste bara göra dem först… längtar efter att kladda med färg och stora penslar på enorma dukar… lite utrymmesbrist just nu dock (det är väl därför det är så praktiskt med digitalt, det tar liksom ingen större fysisk plats).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s