Filmen ”Stor, liten”

Så här är den! Bara så ni vet så skäms jag alltid något alldeles otroligt av att höra min egen röst inspelad, men så småningom börjar man väl kanske vänja sig…

Stor, liten – en saga om att hitta på saker from Jenny Katarina Wiik on Vimeo.

Den här gjorde jag alltså på fredag-söndag. Skulle gärna ha fixat ljudeffekter själv, men tid fanns inte, så fick ta det som fanns i iMovie. När jag fortsätter peta i den (eeeh någon gång i juli borde man kanske ha tid…) så ska jag förlänga tiden man ser vissa bilder. Det går lite snabbt nu. Men det får vara så här för tillfället för det var så jobbigt att klippa i min voice over i filmediteringsprogrammet. Men otroligt mycket har jag lärt mig av att bara göra denna lilla film!

9 thoughts on “Filmen ”Stor, liten”

    • Jee tack! Jag bara tänker hur enorma möjligheter det finns att göra snygga och fungerande grejer med enkla gratisprogram (och inte behöver man ens kunna filma rörlig bild, utan bara foton och stillbilder kan bli snyggt)… huvudsaken tycks ändå vara att ha en medryckande (och välorganiserad) berättelse bakom, det är liksom den (och inte t.ex att bara ha fina bilder att visa upp) som gör att det blir intressant…

    • Jo man får lätt flow när man jobbar med redigering har jag märkt… iMovie var lätt! Testa dra in lite foton i ett projektfönster och lek lite med knapparna! Det öppnar sig snabbt!

  1. Jättefin film! Jag blev alldeles glad. Inte ska du skämmas över rösten heller. Du har perfekta sköna långsamma berättartempot, lite som Slas.

    • åh visst är det han med teckningar på TV och ”När jag var liten…”?! De såg jag som barn och tyckte de var förhäxande underliga… hahaha!! Måste börja göra såna filmer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s