Jobbelijobb

Är så nöjd över mig själv att jag lyckades klämma in både hipsters och Hunger Games som analysexempel i den kommande kursen nästa vecka. Är inte den här bilden rätt skoj? Man kan säkert ha olika åsikter om hur väl den lyckas med sitt uppdrag… men nördkulturen har tydligen morfat in i bilden av hipstern nu och man kan vara en ”meta-nerd”.

Alltså jag skulle vilja hålla en hel kurs om nörd-begreppet och nördkulturen…

Nu borde jag bara hinna göra en konferenspresentation till 16.5 + skriva färdigt inledningen till avhandlingen som jag hade hoppats på att få färdig till denna vecka. That’s not going to happen. Om någon undrar varför det tar lång tid att skriva en avhandling: för att allt akut alltid går före, och avhandlingen är aldrig akut. Men nu vägrar jag stressa över det och tar en sak åt gången. All undervisning är slut i slutet av maj, så man får bara ha tålamod. Dessutom gillar jag Bildsociologin, den är min baby så att säga… och jag får ta upp all sorts populärkultur där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s