Yay Finncon 2013!

Eftersom Mia också skrev att hon ska vara med i Finncon det här året,* så måste jag ju också skriva det! För vi ska vara i samma diskussionspanel. Kan knappt hålla mig, spricker av entusiasm… (vill skriva några fler utropstecken ännu, men det blir nog för hysteriskt).

Jag har varit på en del Finncons över åren. En i Helsingfors (ja den med Neil Gaiman, kommer irriterande nog att måsta säga det varje gång), och några i Åbo. Men att själv vara med i en programpunkt ändrar nog på upplevelsen lite… Dessutom ska det bli så skoj att få träffa koolt folk där!

Så alla ska dit i Helsingfors i juli! Visst?

 

*och nu är hon i Grekland och nog är jag lite avis, men kanske jag också åker på skrivläger till någon ljuvlig plats med turkost vatten någon dag, så inte är jag egentligen avis, utan förväntansfull, haha, ursäkta att jag är så optimistisk

4 thoughts on “Yay Finncon 2013!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s