Gjort och tänkt i dag

Gått lång promenad och lyssnat på Ender’s shadow. Tog kopiösa mängder mobilfoton på vägen. Instagrammade en tredjedel. Krattade lite ute på gården. Fick hettande kinder av den kalla blåsten. Bakade havrekex till imorgon när jag ska göra föräldrarelaterade grejer i skolan på kvällen. Stickat några rader på tröja. Skrivit ner lite tankar om att skriva romance och fantasy. Tänkt att jag borde skriva mer i anteckningsboken. Skrev igenom 3 anteckningsblock förra året, och detta år har jag bara kommit igenom en tredjedel av ett. Funderade på vad jag ska skriva på skrivretreat om ett par veckor. Bestämde att jag bestämmer det på plats. Gnällt på ett av barnen om det här med att vara otacksam för mat och att gnälla över att det alltid är fel på maten, och blivit sams igen. Tänkt att det är skönt att barnen lekt bra med varandra. Inte kunnat bestämma mig om det är bra eller dåligt att jag har allt mer tid att vara inne i mina funderingar och fantasier när jag är hemma. Funderat på om jag är närvarande eller frånvarande. Funderat på om jag funderar för mycket. Gett en födelsedagspresent åt maken. Bara tänkt en eller två gånger på att jag inleder en ny kurs imorgon. Tänkt att det är otroligt skönt att torsdag är ledig, och ska ta en fyra dagars helg med ungarna hos mina föräldrar. Tänkt att jag ska läsa, äta och gå på promenader där. Tänkt att jag inte ska stressa över att jag inte hinner skriva på avhandlingen.

Egentligen skriver jag det här för att jag inte kommit fram till att skriva en helt annan typs texter som ligger och gror någonstans inne i kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s