Hjärnan exploderar

Är trött bortom… Något… Tröttare än tröttast. Luktar svett. Och huvudet dunkar. Beror på nervositet före konferenspresentation (och min tur var sist av alla – lucky last sa moderatorn från australien), spänning som släppt (åskväder som bröt ut just när jag pratade), svettiga kvava rum, sitta och lyssna, försöka förstå. Konferensskalle alltså + högtrycksväder hetta och klokskapskoncentration.

Hjärnan exploderar av alla intryck och idéer. Min presentation fick fin och intressant feedback, trots att jag var andfådd och svamlade och fick inte riktigt flyt. Skämdes och kände mig pinsam. Men fick en del intressanta kontakter ändå… Kan leda till grejer. Grejer! Men nu måste man vila på det. Låta saker sjunka in. Sedan fortsätta när kroppen fått äta, sova, kramas. Stå stilla…

Eller göra detta för första gången i år:

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s