Helsingforsbesök idag

Sitter på tåget hem nu. Det ser ut så här:

image

Har varit på Centret för konstfrämjande och hämtat forskningsmaterial. Det tog ett par timmar att gå igenom lite arkiverade ansökningar som de plockat fram åt mig. Måste komplettera mitt avhandlingsmaterial med en pusselbit.

Sen åt jag pasta.

Sen gick jag på Illustratörernas seminarium i Kiasma och hörde på mycket intressanta föredrag om illustrationens roll i spel- och animationsproduktion.

Sen hade Kasper Strömman ett föredrag om ”allt”, vilket var skoj.

Regnet i hfrs alltså. Kommet från alla håll och kanter. Burr.

Nu ska jag läsa SF-noveller på tåget och kanske skriva ner lite tankar om föredragen. Känner också att jag håller på och laddar för skrivretreat på veckoslutet, så kanske jag skriver in mig i det också. Ska dyka tillbaka in i det som för tillfället är ”bok två”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s